VIERKANT2Eva Fierensv@2x

OVER EVA FIERENS

Mijn passie voor neuro-spiereducatie kreeg ik tijdens mijn persoonlijk traject als uitbehandelde patiënte met het Complex Regionaal Pijnsyndroom. Ik onderging deze revolutionaire training in The Neurologic Relief Center in Arkansas (VSA). Op drie maand tijd herwon ik mijn leven: pijnvrij, niet langer rolstoelgebonden én volop actief.

Ondertussen ben ik opgeleid als neuro-spiereducatietrainer. Ik richt mij naar (chronische) pijnpatiënten bij wie de oorzaak van de klachten neurologisch, immunologisch of orthopedisch ligt.

Het uitgangspunt van mijn aanpak is de connectie tussen het zenuwstel en spierstelsel herstellen waardoor we de neurologische oorzaak van de pijn wegnemen. Welke stoorvelden zijn in het zenuwstelsel aanwezig en waar zijn deze gelokaliseerd? Worden de spieren correct aangestuurd? Zijn die signalen krachtig genoeg om pijnloos te functioneren? Met de antwoorden op deze vragen gaan we aan de slag.

Mijn overtuiging en mijn gedrevenheid om mensen met chronische pijnen te kunnen helpen, haal ik uit de opmerkelijke resultaten die de training verwezenlijkt.

Aangezien neuro-spiereducatie in Europa nog onbekend is, raad ik je aan om op mijn website te lezen wat neuro-spiereducatie verder concreet inhoudt. Ook vind je er meerdere getuigenissen.

www.neurospiereducatie.be
Video: NSE Training - Eva Fierens

SPECIALISATIES

- Neuro-spiereducatie
- Frequentie Specifieke Microcurrent
- Emotieregulatie en gedragscounseling voor pijnpatiënten
Maak een afspraak