VIERKANT2Florence Vanneste@2x

OVER FLORENCE VANNESTE

Heb je jezelf weleens één van de volgende vragen gesteld:
- “Wat is gezonde voeding nu eigenlijk en hoe integreer ik deze in mijn dagelijkse leven?” - “Hoe kan voeding mijn energiepeil en levenskwaliteit verbeteren, en hoe pas ik dit effectief toe? “ - “Welke voeding zal mijn klachten verbeteren en deze ook doen verdwijnen?” - “Hoe vind ik vandaag de dag überhaupt nog mijn weg in het overaanbod aan info over voeding?” - “Volg ik de nieuwe hype of leer ik luisteren naar mijn lichaam?” - …

Hierbij hoort men zich nog de volgende hoofdvraag te stellen:

“Can we go Back to heal our Future?”

Graag begeleid ik jou in de zoektocht naar deze antwoorden voor energiewinst en herstel, specifiek afgestemd op jouw dagelijkse leven. “Your Health is your Power, your best Investment!”

Afgestudeerd als diëtiste miste ik zelf nog een paar belangrijke antwoorden op deze vragen. Zo ging ik zelf op zoek naar de ontbrekende puzzelstukken.

Een deel had ik reeds gevonden in mijn persoonlijke leven en ervaringen, opgroeiende en opgevoed in een holistische omgeving, dicht bij mens en natuur.

De andere puzzelstukken zocht ik verder in de ayurveda, macrobiotiek, evolutieleer, orthomoleculaire geneeskunde, … . Vandaag volg ik de kPNI strekking en ben ik zelf in opleiding (kPNI) voor het vervolledigen van deze puzzel.

Of deze ooit volledig zal zijn, blijft een vraagstuk, maar samen met jou streef ik graag naar de perfectie hiervan. “Together Everyone Achieves More.”

SPECIALISATIES

- Voeding & Diëtetiek Expert
- Orthomoleculaire voeding & Diëtetiek
- kPNI (i.o)
Maak een afspraak