VIERKANT2Koen De Witte@2x

OVER KOEN DE WITTE

Koen behandelt steeds de oorzaak van uw ziekte of klachten en nooit de symptomen op zich. Hierbij gaat hij steeds op zoek naar het verstoord werkingsmechanisme die aan de oorsprong ligt van uw ziekte of aandoening. Deze zoektocht start met een uitgebreide anamnese en dan gaat Koen verder, via EAV testen, in de diepte op zoek naar mogelijkse triggers uit uw voedingspatroon of lifestyle. Al deze inzichten worden u dan ook uitgelegd zodat u inzicht krijgt in het “waarom” van uw ziekte, pijn of aandoening en u ook de tools en kracht vindt om er zelf iets aan te doen.
Naast elke mens weer in topvorm brengen, zowel fysieke als mentale kracht, scherpte en weerbaarheid, heeft Koen de nodige expertise en ervaring bij verteringsklachten, auto-immuunziektes, CVS en fibromyalgie, huidaandoeningen en chronische pijnklachten.
Met zijn vader zaliger, dokter Maurice De Witte, als grote inspiratiebron en een achtergrond als osteopaat en acupuncturist, verdiept Koen zich de laatste jaren nu volledig in de klinische Psycho-neuro-immunologie. Mensen terug controle geven over hun gezondheid is zijn passie en missie, kPNI op de kaart zetten in Vlaanderen zijn doel.

SPECIALISATIES

- Medeoprichter van KPNI Belgium (opleidingscentrum) en het KPNI huis (het eerste echte KPNI behandelingscentra in België).
- KPNI, EAV testen, voedingstesten, orthomoleculaire therapie, osteopathie, acupunctuur en cosmetische acupunctuur.
Maak een afspraak