kPNI Cosmetische therapie: endermologie en cosmetische acupunctuur

LPG Endermologie is een behandeling die de huid verstevigt en de circulatie stimuleert, hierdoor zal cellulitis verminderen en de elasticiteit van de huid verbeteren.

Met de kPNI -achtergrond krijgt de endermologie een belangrijke therapeutische waarde. De huid wordt bekeken en behandeld als een orgaan binnen het principe van de klinische psycho-neuro immunologie.

We gaan op zoek naar de reden/ de oorzaak waarom je cellulits of verzwakt bindweefsel hebt.

Een oorzaak gaat altijd gepaard met gestoorde werkingsmechanismen die geleidelijk aan leiden tot een ontsteking van vetweefsel of verwaarlozing van collageen/elastine in je huidweefsel.

Door het aanpakken van de oorzaak; vb verkeerde voeding, te hoge stress levels, weefselschade, tekort aan micronutriënten zoals magnesium, vitamine tekort ed. veranderen we het gestoorde werkingsmechanisme met verandering van het symptoom tot gevolg: met name de cellulitis / verslapte huid.

 

Cosmetische acupunctuur is bekend onder verschillende namen: anti-aging acupunctuur, verjongingsacupunctuur, estische acupunctuur of facial renovation acupuncture. Deze vernieuwende vorm van anti-aging acupunctuur wordt aangeprezen als de natuurlijke facelift. Door het (pijnloos) aanprikken van lokale acupunctuurpunten in het gezicht verhoog je de bloedcirculatie en collageen productie van de huid. Naast deze acupunctuurstimulatie, wordt de huid ook extra behandeld met een innoverend apparaat (Refacing) die via radiogolven en warmte nog eens extra de collageen en elastine productie op gang brengt. Zo worden directe effecten zichtbaar zonder nevenwerkingen. Fijne rimpels verdwijnen en diepere rimpels verminderen in omvang. Zo wordt je huid weer stevig en ziet je huid er veel gezonder uit.

Conclusie:

We combineren onze therapeutische inzichten van de klinische psycho-neuro-immunologie met het praktische endermologie -toestel of de cosmetische acupunctuur/refacing waardoor succes verzekerd is!

 

 

Therapeuten Endermologie: Laura en Nienke

Therapeuten Cosmetische acupunctuur en refacing   Koen en Sofie

Maak een afspraak