GRATIS Webinar voor de niet-professioneel, dus voor iedereen die controle terug wil nemen over zijn/haar gezondheid. 

 

Spreker Dr Leo Pruimboom over het seminar:

“Beste mensen, het is zo ver.

Films als “World War Z” met Brad Pitt en “Contagion” met Matt Damon en Gwyneth Paltrow over een wereldwijde virale besmetting laten zien hoe de mensheid reageert op een pandemi. Deze zijn niet langer science-fiction: paniek, hamsteren en zelfs geweld steken de kop op als men niet begrijpt wat er aan de hand is en onzekerheid troef is. Meer nog, mensen kunnen niet tegen controleverlies en reageren allergisch op het ‘onbekende’.

Daarom wil de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI) u door kennis te delen controle teruggeven over de gezondheid van u en uw omgeving. Wat we kunnen doen in een context zoals deze is ons wapenen met een optimale lifestyle, en misschien nog belangrijker, met begrip. Begrip leidt letterlijk tot rust in het immuunsysteem.

Ik zal u meenemen op 2u durende reis waarbij ik de keiharde wetenschap van vandaag zal vertalen naar praktische tools om uw immuunsysteem te ‘boosten’, niet zozeer als een remedie, maar als preventie en ondersteuning  voor de immunologische uitdagingen van vandaag en morgen.  We zullen het hebben over acute onschadelijke stressoren zoals koude en vasten, over voeding, over beweging en over nog veel meer.

Het is als founder van PNIEurope, mijn vurige wens, dat u deze kennis van dit seminarie deelt, deelt en nog eens deelt zodat we er met zen allen de maatschappij beter maken.

Ik kijk er naar uit jullie allen te ontmoeten zaterdag 4 april.”

 

Met de meeste hoogachting,

 

Dr. Leo Pruimboom

Grondlegger Klinische Psychoneuroimmunologie

Founder cPNIEurope

 

-> SCHRIJF HIER IN: https://www.kpnibelgium.com/nl/opleidingen-activiteiten/onlineseminarbevolking. <-

Maak een afspraak