Siebe Hannosset

Siebe Hannosset
Intermittent Living Mentor ­­­­• High Performance Coach • Health & Lifestyle Architect • Master in Movement Sciences • Master in Management • Master in NLP

OVER SIEBE HANNOSSET

Ik begeleid en gids mensen op hun pad naar meer energie en een betere gezondheid, 2 fundamenten die de basis vormen om succesvol en gelukkig te kunnen zijn.

Ik heb een achtergrond als bewegingswetenschapper en was werkzaam als performance coach bij Club Brugge. Thuiskomen deed ik echter toen ik de klinische psycho-neuro-immunologie en het Intermittent Living concept leerde kennen. De resultaten van het integreren van deze principes bij mezelf hadden een diepe impact op mijn gezondheid en soul.

Het is mijn missie om samen met kPNIBelgium de meest recente wetenschappelijke inzichten rond Intermittent Living te vertalen naar de praktijk. Als het gaat om intermittent fasting, koude, hypoxie, slaap en andere brainhacks draai ik elke steen om, opdat u de beste versie van uzelf wordt

Daarnaast ben ik ook master in neuro-linguistisch programmeren (NLP) en help ik jou met tastbare tools om nog bewuster en succesvoller te communiceren met jezelf en met anderen.

SPECIALISATIES

- Intermittent Living
- Ademhaling
- Koude en hitte training
- Bioritme en slaap
- Voeding
- High Performance Coaching
- Mindset training
- Hoe succesvoller communiceren
- Gedragsverandering en doorbreken van oude patronen
Maak een afspraak