wouter-vierkant

OVER WOUTER VANHUYSSE

“Waar wetenschappen elkaar ontmoeten en het symptoom nooit het échte probleem is”.

Verwacht het onverwachte; de oorzaak van een aanhoudende klacht schuilt vaak in iets wat je nog niet wist … anders was het reeds opgelost.

Ik focus me op het doorgronden van het " waarom en hoe " jouw klacht is ontstaan en koppel daar een gepaste behandeling waarbij de klinische psycho-neuro-immunologie de rode draad is.

De interactie tussen u, uw omgeving en uw geschiedenis is bepalend voor het symptoom én achter elke symptoom schuilt een verhaal.

Maar mijn motto blijft ;“It's better to know the person which has a desease than the desease which has a person”

Er bestaat dus geen protocolaire behandeling. Het is ALTIJD anders. Ik behandel : "wie je bent" met zijn klacht en niet andersom.

Deep learning is een basis-tool : Ik leg het uit tot je het begrijpt want het is moeilijk iets op te lossen, als je niet weet hoe het komt dat je hebt wat je hebt!

Controle teruggeven over jouw gezondheid, prestaties en jouw leven plus inzicht creëren dat je meer capaciteiten hebt om jouw gezondheid te regelen.

Chronisch en terugkerende klachten zijn mijn expertise waarbij mijn uitdaging eruit bestaat om het probleem ”eindelijk” opgelost te krijgen.

SPECIALISATIES

- Mede oprichter kPNI Belgium en kPNI Huis
- Orthopedisch manuele therapie
- Manuele neurotherapie
- Zenuwreflexologie
- Applied kinesiology
- Orthomoleculaire therapie
- Klinische psycho-neuro- immunologie
Maak een afspraak