Wouter Vanhuysse

OVER WOUTER VANHUYSSE


Het wordt mij duidelijker en duidelijker.

De patiënten die met chronische klachten sukkelden en me de laatste 10 jaar mailden dat het spectaculair beter of opgelost was, sterken me meer en meer in mijn overtuiging hoe het lichaam functioneert.Na 20 jaar praktijk heb ik dus een duidelijk idee gecreëerd over het functioneren van een lichaam.

70% van mijn consulten zijn daardoor gericht op het veranderen van de (on)bewuste gedachten/patronen/gewoontes door middel van EFT ( Emotional Freedom Technique) en dit bovenop de KPNI interventies.Je zou me wel een hypno-KPNI therapeut kunnen noemen.

De KPNI is voor 100% de basis van mijn zoektocht naar jouw oplossing MAAR de grootste en snelste verandering in de laatste 15 jaar in de praktijk, verkreeg ik, bij welke klacht dan ook, telkens via verandering van het onbewuste deel van het lichaam. Een spier, een gewricht, een maag, een darm, een pancreas, … herstellen is niet moeilijk maar wat als we jouw drang naar zoet of…. jouw bezorgdheid voor jouw kinderen of….. jouw gewoonte om 5 maal per dag te eten of …. het herstel van deze organen beïnvloed?

Wat als oude trauma op het onbewuste zijn blijven sluimeren en je daardoor vandaag overgewicht hebt, het altijd zeer goed moet zijn wat je doet, je twijfelt , je je onzeker voelt, je onbewust faalangst hebt, …

WEL : mijn ervaring zegt dat het bijna altijd ons gedrag (het onbewuste gedrag voor 94% van DE tijd) is die ons functioneren bepaalt en dus ook de werking van onze organen bepaalt.

Hieruit blijkt na 20 jaar dat het ongelooflijk gunstig is om ALTIJD dat onbewuste deel van het gedrag te veranderen.


Dit is wat ik doe😉
 

SPECIALISATIES

- Mede oprichter kPNI Belgium en kPNI Huis
- Orthopedisch manuele therapie
- Manuele neurotherapie
- Zenuwreflexologie
- Applied kinesiology
- Orthomoleculaire therapie
- Klinische psycho-neuro- immunologie
Maak een afspraak