Romulu lukaku - shutterstock

10 kilogram lichter: Engeland maakt kennis met een nieuwe Lukaku

Na zijn miljoenentransfer van Inter Milaan richting Chelsea is Engeland in de ban van ‘Big Rom 2.0’. Lukaku onderging in Italië een ware transformatie. Na diverse onderzoeken werden er een aantal aanpassingen gedaan in zijn lifestyle en voedingspatroon. Het resultaat mag er zijn: 10kg lichter, fysiek en mentaal scherper dan ooit. 


Zo zien we in het kPNI huis vaker dat  mensen die onze adviezen goed opvolgen daarvoor beloond worden. In de verandering ligt de oplossing, en de kleinste verandering kan al een groot verschil maken. Alle credits voor Lukaku zelf, want het start altijd vanuit een intrinsieke gedragsverandering om aanpassingen in je dagelijkse leven door te voeren.


Zijn voedingspatroon? Heel veel salade, zoete aardappelen en andere groentes. Daarnaast veel kip en minder koolhydraten. Daarnaast werden er gepaste voedingssupplementen geadviseerd op basis van bijkomende onderzoeken. Het lijkt wel op een kPNI consultatie die hij kreeg in Italië. 

Lukaku zegt hier zelf het volgende over: Italië heeft me qua voeding naar een ander niveau getild. Je voelt het fysiek op het veld maar het heeft ook zijn effect op het mentale: ik ben sneller en reageer beter. 
“Als ik een jonge speler een advies kan geven: begin zo snel mogelijk met aangepaste voeding. Amai. Fysiek voelde ik me nooit zo sterk” – Romelu Lukaku

Het lijkt wel of onze beste Belgische spits ooit reclame maakt voor het boek “Zo word je een oersterke voetballer” van mijn collega en goede vriend Thomas D’havé. Het boek met 18 korte hoofdstukken legt uit hoe je levensstijl ervoor kan zorgen dat je beter presteert en minder geblesseerd bent. In de eerste plaats is het boek geschreven voor de ambitieuze en leergierige voetballer zelf. Voor de jeugdspeler die met meer kans op succes de stap naar het eerste elftal wil zetten en voor de volwassen speler die er zijn kwaliteiten beter wil benutten. Maar het is ook een boek dat je als ouder en als trainer de essentiële onderbouwing geeft om jonge voetballers in hun dagelijks leven met kennis van zaken te begeleiden. Het beschrijft een nieuw domein met baanbrekende kennis vanuit de kPNI.

Ondertussen vonden reeds duizenden exemplaren van ons boek de weg in het voetbal, de sportwereld en de maatschappij. Indien je interesse hebt in het boek en nog niet hebt besteld kan dit via deze link.

Wil je ook begeleid worden op het vlak van voeding en lifestyle met de nieuwste inzichten vanuit de kPNI? Twijfel dan niet en neem contact op met het kPNI huis Melle/Antwerpen.

Vincent
kPNI Huis

Maak een afspraak