Laura Bekaert

OVER LAURA BEKAERT

Als manueel therapeut ben ik erop gebeten je te helpen naar een pijnvrij en energiek leven. Ik ga op zoek naar hoe het komt dat je hebt wat je hebt. De verschillende opleidingen hebben me de kennis gegeven om je klacht uit te leggen zodat je inzicht krijgt in je gezondheid.
Een consult start met een anamnese en een uitgebreid manueel onderzoek, aangevuld met testen uit de kinesiologie, eventuele bloedwaardenanalyse, ... om aan de hand hiervan een persoonlijk behandelplan op te starten die erop gericht is de onderliggende verstoorde werkingsmechanismen terug te laten werken zoals ze bedoeld waren. Ik bekijk uw klacht met een PNI-bril (psycho-neuro-immunologie): ik ga op zoek naar de oorzaak van uw ziekte of probleem, niet naar het symptoom die de oorzaak verdoezelt.
Mijn kracht is de juiste connectie te maken tussen uw fysieke klachten en alle andere factoren die deze kunnen beïnvloeden (ergonomie, lifestyle, voeding, psyche, ...). Mijn uitdaging is de balans te zoeken tussen spanning-ontspanning en de controle terug de geven over je eigen gezondheid.
Mijn expertise situeert zich op vlak van pijn-, energie-, verterings- en hormonale klachten (rond zwangerschap/bevalling maar ook bij menopauze, vruchtbaarheids- en cyclusklachten)..

SPECIALISATIES

kPNI / manuele therapie (specialisatie kinesitherapie) / manuele neurotherapie (voetreflexologie) / orthomoleculaire therapie / applied kinesiology / specialisatie hormonen binnen de kPNI.
Maak een afspraak