Nienke Harmelink

OVER NIENKE HARMELINK

Mijn grote kracht ligt daar waar osteopathie en kPNI elkaar ontmoeten. Elke bewegingsbeperking in het lichaam vertelt immers een verhaal. Een voordeel hierbij is dat lichaam nooit liegt. Een valpartij in de voorgeschiedenis, maar evenzeer een voedingsgewoonte of een emotionele factor kunnen een rol spelen bij uw klacht en komen aan bod tijdens een sessie.

Het vertrektpunt is een osteopatische (manuele) screening om u aan de hand van zachte interventies te begeleiden naar een optimale gezondheid.

Ik heb altijd al een passie gehad voor mensen, maar als jonge moeder gaat mijn affiniteit steeds meer uit naar de ondersteuning van vrouwen, kinderen en baby’s.

Maak uw afspraak telefonisch, per email of in de online agenda!
E: nienke@kpnibelgium.com
T: +32 4 77812086
 

6-delige Coaching Programma voor Koppels
geïnspireerd door Mind5®️M.E.T.H.O.D.©️.

De Mind5®️M.E.T.H.O.D.©️is een programma ontwikkeld door Roelien Piron. Het combineert mentale en fysieke training met het doel om mensen naar een hoger ‘performance level’ en sociaal welzijn te begeleiden.

Als therapeute hou ik van de combinatie van de mentale en fysieke uitdagingen, om de beperkingen die spelen zichtbaar te maken, te spiegel en samen te transformeren. Zo gaat het 6-delige 'Coaching Programma voor Koppels' hand in hand met mijn osteopathische en energetische sessie op de behandeltafel. Om ieder mens dichter bij zichzelf te brengen.

Speciale affiniteit heb ik voor het versterken van vrouwen in elk van hun hedendaags rollen. Zoals ik ontwikkeld heb in het concept van: de Moderne Oervrouw.
Nienke Harmelink

LOCATIES

- KPNI huis Melle
Maak een afspraak