nikki huis (235 x 235 px) (1080 x 1080 px)

OVER NIKKI HARTMANS

Na mijn basis opleiding in de biomedische wetenschappen, ben ik terecht gekomen in het farmaceutisch onderzoek. Meer dan 15 jaar heb ik vanuit verschillende invalshoeken mee gebouwd aan nieuwe geneesmiddelen, in de hoop mensen gezonder te maken en een betere levenskwaliteit te bieden.Toen ik zelf klachten kreeg en die na een lange zoektocht kon oplossen door simpelweg mijn voeding aan te passen is mijn nieuwsgierigheid in de leefstijlgeneeskunde ontsproten. Hoezo, klachten los je niet op met een pilletje?!

Van kinds af aan had ik een diepe interesse in biologie en hoe alles in de natuur in zijn werk gaat. Na een toevallig consult bij een orthomoleculaire experte, ben ik zelf met een reeks opleidingen gestart. Eerst tot orthomoleculaire therapeute, en nadien binnen de klinische Psycho Neuro Immunologie. Als mama van twee kindjes, ben ik mij bewust van het voorrecht dat wij als ouder hebben naar de volgende generatie(s) toe. Met een heuse toolbox bij het (op)voeden bouwen wij letterlijk aan de toekomst. Ik help mama’s dan ook graag niet alleen voor hun eigen klachten, maar ook met klachten binnen hun gezin.

Als vrouw hebben wij een maandelijks ritme dat soms in conflict staat met de huidige maatschappelijke structuur en verwachtingen. Het beter begrijpen van onze noden en natuur, helpt ons met het inrichten van een leefstijl die klachten niet alleen verhelpt, maar ook voorkomt. Als gezondheids architecte bied ik jou tools om zelf op dagelijkse basis te bouwen aan een betere levenskwaliteit voor jou en jouw gezin. Klachten ontstaan niet van vandaag op morgen, er is een weg naartoe. Met een nieuwe set ogen help ik jou begrijpen waar jouw klachten vandaan komen en hoe jij zelf kan bijdragen tot herstel. Ik bouw daarbij een brug tussen wetenschap, natuur, voeding en spiritualiteit.

SPECIALISATIES

- KPNI / Voeding en orthomoleculaire therapie
- Vrouwen en/of Mama's / Hormonale problemen / Vruchtbaarheid